twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

General Protection Data Regulation (GPDR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Kennissessies Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

25 mei 2018. Deze datum heeft u vast al honderden keren voorbij zien komen. Dé datum waarop de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige privacywet vervangt en de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) de nieuwe Europese wet gaat handhaven. Iedereen hamert nu al op deze datum. En niet voor niets, er is veel werk aan de winkel en eventuele boetes zijn niet mals.

De wet eist een inspanningsverplichting. U moet kunnen aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om de privacy te waarborgen. In de praktijk betekent dat: ICT-systemen op orde, beveiliging van computers en telefoons, contracten sluiten met derden over uitwisseling van gegevens, vastleggen wie in de organisatie de persoonlijke gegevens mag inzien en behandelen en instructie van alle personeelsleden

PPP introduceert een 15 stappen programma

PPP heeft met de Stichting AVG voor verenigingen een overeenkomst gesloten om haar leden te ondersteunen bij de verplichtingen die voortkomen uit de AVG.

In de door Stichting AVG ontwikkelde online tool zijn de ingewikkelde wetsteksten vertaald naar praktische handvatten. U doorloopt het programma in 15 stappen, waarna u kunt verklaren aan de eisen van de wet te voldoen.

PPP leden ontvangen zeer aantrekkelijke korting

Door de bulkafname ontvangt u als PPP lid 70%  korting op het gebruik van het programma. Indien u voor 1 februari inschrijft ontvangt een inlogcode (deze is een jaar geldig) voor dit programma. Het tarief voor dit pakket bedraagt dan Euro 75,00

Gebruik het AVG-programma, ga er snel mee aan de start, profiteer van de korting en u bent op tijd voorbereid op de nieuwe verplichtingen.

Schrijf nu in! Gratis voorlichting/kennissessie

In januari 2018 verzorgt PPP een gratis infosessie over het AVG programma/stappenplan. U kunt zich hiervoor inschrijven:

24 januari Houten 09:00 – 11:00 schrijf in

 

Omdat op deze locatie ook de roadshow van the Specialist plaatsvindt kunt u deze voorlichting direct combineren met een bezoek aan de roadshow. Wel willen wij u vragen u separaat aan te melden voor bovenstaande sessie.

Voor meer informatie neem contact op met het secretariaat: info@ppp-online.nl of het telefoonnummer

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign