twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

De algemene ledenvergadering wordt samen met het PPP Jaarcongres op 8 maart 2018 georganiseerd bij Robbers en van den Hoogen.

Na een korte terugblik en verantwoording over het afgelopen jaar, kijkt PPP vooral vooruit: ‘Time to change’ Tijdens de PPP On Tour Strategie Sessies is er door de leden zeer waardevolle input voor een nieuwe toekomstvisie aangeleverd. Met die input zal PPP haar kijk op de toekomst van de branchevereniging presenteren. Mis dat niet.

De jaarstukken en de agenda voor de ALV zijn twee weken voor aanvang van de ALV te vinden op het ledengedeelte van onze website, onder de tab ‘Bestuurszaken’. U dient hiervoor wel uw inlogcode te gebruiken.
Klik hier om in te loggen. 

Aanvangstijd Algemene Ledenvergadering 15.00 uur tot 17.30 uur. Daarna is er een interessante rondleiding door de wijnkelders van Robbers & van den Hoogen en kunt u nog heerlijk genieten van een een buffet.
 

Keynote door Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland | ONL

Hans van Biesheuvel van ONL verzorgt de inleiding op de ALV. ONL is opgericht door Hans Biesheuvel en is een organisatie vóór ondernemers die gerund wordt dóór ondernemers. Ondernemers bepalen de agenda. ONL is volledig transparant en heeft maar één belang: de stem van ondernemers laten horen. PPP is per 1 januari 2018 een samenwerking aangegaan met ONL.

De keynote start om 15.00 uur tot 15.45 uur.

 

Klik hier voor het gehele programma.

Klik hier om u in te schrijven

Klik hier voor de routebeschrijving

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign