twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Workshop Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

25 mei 2018. Deze datum heeft u vast al honderden keren voorbij zien komen. Dé datum waarop de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige privacywet vervangt en de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) de nieuwe Europese wet gaat handhaven. Iedereen hamert nu al op deze datum. En niet voor niets, er is veel werk aan de winkel en eventuele boetes zijn niet mals.

De wet eist een inspanningsverplichting. U moet kunnen aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om de privacy te waarborgen. In de praktijk betekent dat: ICT-systemen op orde, beveiliging van computers en telefoons, contracten sluiten met derden over uitwisseling van gegevens, vastleggen wie in de organisatie de persoonlijke gegevens mag inzien en behandelen en instructie van alle personeelsleden

PPP introduceert een 16 stappen programma

PPP heeft met de Stichting AVG voor verenigingen een overeenkomst gesloten om haar leden te ondersteunen bij de verplichtingen die voortkomen uit de AVG.

In de door Stichting AVG ontwikkelde online tool zijn de ingewikkelde wetsteksten vertaald naar praktische handvatten. U doorloopt het programma in 16 stappen, waarna u kunt verklaren aan de eisen van de wet te voldoen.

PPP leden ontvangen zeer aantrekkelijke korting

Door de bulkafname ontvangt u als PPP lid 70%  korting op het gebruik van het programma. Indien u zich inschrijft ontvangt een inlogcode (deze is een jaar geldig) voor dit programma. U kunt het pakket bestellen voor € 75,00.

Gebruik het AVG-programma, ga er snel mee aan de start, profiteer van de korting en u bent op tijd voorbereid op de nieuwe verplichtingen.

Schrijf nu in! Gratis voorlichting/kennissessie

Op 8 maart 2018 vindt het PPP Jaarcongres plaatst.Tijdens het PPP Jaarcongres, zal Ernst-Jan Reinerie ’s middags aanwezig zijn en twee workshops geven. Tijdens deze workshops is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor informatie over PPP Jaarcongres.

Voor meer informatie neem contact op met het secretariaat: info@ppp-online.nl of het telefoonnummer 088-5700300.

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign