twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 
PPP leden maken het verschil !

Er komt heel wat kijken bij het bestellen van promotionele producten en relatie- en kerstgeschenken. Leveranciers die aangesloten zijn bij de onafhankelijke branchevereniging Platform Promotional Products weten dat als geen ander. Die zijn dag in, dag uit, met hun vak bezig. Zij hebben kennis van zaken op allerhande complexe terreinen. Daar hoeft u zich niet in te verdiepen, want PPP leden ontzorgen u graag. Let dus bij het bestellen van promotionele artikelen op het PPP keurmerk. Dan weet u zeker dat u goed en vakkundig geholpen wordt en dat u eerlijke en verantwoorde geproduceerde artikelen besteld.

Wist u dat?

 • Alle PPP leden de Code of Conduct hebben onderschreven. Zodoende committeren zij zich aan de norm op naleving van (lokale) wet- en regelgeving en (internationale) mensenrechten en meer.
   
 • Steeds meer PPP leden CSR gecertificeerd zijn en daarmee voldoen aan de internationale standaard voor MVO
   
 • Klanttevredenheid voor PPP leden een topprioriteit is. PPP heeft algemene leveringsvoorwaarden ontwikkeld. Eventuele geschillen kunnen aan een onafhankelijke geschillencommissie worden voorgelegd voor het vinden van een passende oplossing.
   
 • PPP leden regelmatig vaksessies bezoeken waar kennis van de producten en de markt gedeeld wordt. Hiermee houden PPP leden hun vakkennis op peil en zijn altijd up-to-date om u van de beste, deskundige adviezen te voorzien.
   
 • PPP leden toegang hebben tot een netwerk waarbinnen creativiteit de effectiviteit van de inzet van promotionele producten kan verhogen.
   
 • Promotionele producten merken sterker en relatie- en kerstgeschenken de band met de klant beter maken. PPP leden helpen u graag om succesvol te zijn en u een onuitwisbare indruk bij uw relaties te bezorgen.
   

PPP Keurmerk

Promotionele producten en relatie- en kerstgeschenken zijn een complexe business. Niet uw business, wel die van PPP leden. Zij onderscheiden zich in de markt op veel terreinen van andere aanbieders. Zakendoen met leveranciers die het PPP Keurmerk uitdragen, geven u de zekerheid dat uw bestelling bij PPP leden in vertrouwde, vakkundige handen is. U hoeft zich geen zorgen te maken en kan uw focus op uw business houden. PPP leden maken voor u graag het verschil.

 

 


Waar vind ik mijn leverancier?

PPP leden
Leveranciers kerstgeschenken

 

 • Promotionele producten maken merken sterker!

 • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

 • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

 • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign