twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Als bedrijf wil je je natuurlijk onderscheiden van de concurrentie. Niet alleen met de USP’s van jouw product maar zeker ook door op te vallen in je promotie. Per dag wordt een consument aan duizenden reclame-uitingen blootgesteld. Sommigen hebben overduidelijk verkoop ten doel anderen zijn subtiel en eerder imago versterkend van karakter. Onderscheidend zijn in alleen reclame is in deze moderne digitale tijd steeds moeilijker. Professionals zien in de ‘jonge’ (geboren tussen 1980 – 2000) generatie - beter bekend onder de namen; generatie Y of populairder Millennials - grote kansen voor sales promotion. Niet alleen is het een grote groep, in Groot-Brittannië omvat deze doelgroep een kwart van de bevolking en in de VS komt men op 89 miljoen Millennials. Het is ook een consumerende groep.

Verkoop bevordering ook wel Sales promotion of merkactivatie genoemd is onderdeel van één van de vier hoofdgroepen promotiemogelijkheden. En daarmee dus een belangrijk onderdeel van promotie, promotiemix, de marketingmix en een van de belangrijkste onderdelen binnen de communicatiemix. Sales promotion is een ideaal middel om op korte en lange termijn gedrag te beïnvloeden. Vragen die in de cursus Nima-A naar voren komen zin o.m.:

  • Hoe zet je dit( en andere) instrument(en) in?
  • Welke actiemechanismen zijn er en welk doel dienen ze?
  • Wat is de rol van promotionele artikelen in de totale communicatiemix en binnen sales promotion in het bijzonder?
  • Wat zijn de trends?
  • Wat zijn de kansen en de risico’s?
  • En hoe kom je tot een creatief en effectief concept?

 

Wat levert deze masterclass je op?

Het volgen van deze cursus geeft inzicht in hoe je sales promotion effectief kunt inzetten. Na deze dag ken je de actiemechanismen versus doelstellingen en is de kracht van de inzet van premiums je volledig duidelijk.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor professionals (HBO) die dagelijks praktisch actief zijn in de marketing op zowel strategisch of uitvoerend actief niveau. Het is vooral interessant voor marketing professionals die regelmatig campagnes bedenken en uitvoeren om gestelde doelstellingen te behalen.

 

Wanneer wordt de masterclass gehouden?

September 2019 van 09.00 – 17.30 uur op de Hogehilweg 16 in Amsterdam

 

Waar kan ik mij aanmelden voor de masterclass?

U kunt zich aanmelden via het secretariaat.

 

Wat zijn de kosten voor deze unieke kans?

Deze cursus wordt u als lid van Platform Promotional Products eenmalig aangeboden voor de prijs van € 550,00 per deelnemer. Gezien de populariteit van deze cursus kunnen er slechts 2 deelnemers per bedrijf worden ingeschreven.

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign