twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online 

Donderdag 8 september 2016 | De Leveranciersdagen | Jaarbeurs Utrecht

Digitaal (veilig) communiceren

Programma

Vanaf 8:00 uur inloop en ontbijt

8:30 – 9:15 uur

Hoe profiteert u optimaal van social media

Door Leon Tindemans | TTM Communicatie

Iedereen binnen de branche van promotionele producten heeft dagelijks met digitale communicatie te maken en de rol van de social media worden daarin steeds belangrijker. Er valt echter op dit gebied nog wel veel te leren. Zeker als het gaat om het bereiken van de doelgroep via LinkedIn, Facebook, Twitter en nieuwe opkomende social media. Tijdens de ontbijtsessie presenteert Leon Tindemans een aantal handige en bruikbare ‘tips & tricks’, die u direct kunt inzetten om meer uit uw social media te halen.

 

9:15 – 10:30 uur

Cybercrimeworkshop

Door Wouter Parent | We secure IT | Cybercrimeworkshop.nl

Door de slimme, uitgedachte technieken en openbare verkrijgbare hackprogrammatuur is het kinderspel om uw vertrouwelijke gegevens aan de grote klok te hangen. Het is geen must meer maar noodzaak om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen. Menselijke handelingen is altijd de zwakste schakel van een complete beveiliging.

De cybercrimeworkshop is door een manier van communiceren zonder overbodig vakjargon voor iedereen te volgen. Veiligheid in huis, op het werk en in de samenleving is dé kernwaarde die Wouter Parent al jarenlang drijft in zijn carrière. Eerst bij de politie, inmiddels als cybercrime expert die zich inzet om het Nederlandse bedrijfsleven in een veilige online omgeving te laten communiceren en voortbestaan.

Voor wie? Voor iedereen binnen het team!

De ontbijtsessie is niet alleen voor directeuren, maar zeker ook voor medewerkers. Want meer uit social media halen en het voorkomen van cybercrime werkt pas echt als iedereen binnen het team zich hiervoor inzet.

De investering

Voor deelnemen aan de PPP ontbijtsessie gelden de volgende tarieven:

PPP leden           € 25,00
Niet leden            € 50,00

Aanmelden

De PPP Ontbijtsessie is een initiatief van: 
          

 

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign