twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

De geplande Vakkennissessies tijdens het PPP Jaarcongres worden vanwege het Coronavirus verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Op 26 maart vindt het PPP jaarcongres plaats. Het PPP congres biedt een interessant programma met vakkennissessies. Die leveren direct accreditatiepunten op. Daarnaast is er een boeiende keynote presentatie van scheidsrechter Kevin Blom. Kevin Blom deelt zijn ervaring als toparbiter en trekt parallellen met het belang van vertrouwen, teamwork en snelle communicatie.

1. Welkom in de wereld van Food Contact Materials 15:00 of 16:00 uur - 5 accreditatiepunten per bedrijf

We werpen een blik in de wonderlijke wereld van Food Contact Materials (FCM), of te wel producten die in aanraking komen met eten, zoals waterflessen, mokken, bidons etc. Wat schuilt hierachter als het gaat om hele specifieke eisen en testen. Zelfs met een eigen wetgevend kader (Framework) en een eigen EU recall  website, RASFF. Er is nog veel nationale wetgeving, wat mogen we verwachten van recente ontwikkelingen rondom zogenaamde wederzijdse erkenning? Een snelkookpan stoomcursus Food Contact Materials door Caspar ter Horst.

2. Ecovadiscertificering 15:00 of 16:00 uur - 5 accreditatiepunten per bedrijf

Wilt u ook inzicht in de certificering van Ecovadis? Deze certificering is nu voor alle bedrijven bereikbaar. Klein of groot. Wilt u gaan certificeren of bent u gecertificeerd. In deze workshop ontvangt u voorlichting en zullen alle vragen worden beantwoord.

3. Guerrilla Marketing 15:00 uur of 16:00 uur - 5 accreditatiepunten per bedrijf

Wat zijn de kenmerken en succes-strategieën die bij Guerrilla Marketing horen?

Aanmelden
Het PPP Jaarcongres en deelname aan de kennissessies is gratis voor PPP leden. Het is ook mogelijk als niet PPP-lid om het PPP jaarcongres bijwonen. De kosten hiervan zijn € 95,00 per persoon. Deze kosten worden gecrediteerd als u besluit lid te worden. Voor deelname aan het jaarcongres en de kennissessies kunt u contact opnemen met het secretariaat: secretariaat@ppp-online.nl of het telefoonnummer 088-5700300.

 

 

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign