shutterstock_530792194_74 resize

Masterclass: Veranderingen in logistiek en inzicht in de supply chain

woensdag 8 december 2021

Afgelopen 2 jaar is de internationale handel geconfronteerd, met onder andere hele forse prijsstijgingen van container vracht, onbetrouwbare aanvoer vanuit Azië en een gebrek aan duidelijke informatie in de keten. De marges staan onder druk, de risico’s nemen toe, de informatie voorziening wordt complexer, terwijl klanten steeds hogere eisen stellen.

Wat is de achtergrond van deze veranderingen in de logistiek en hoe kun je beoordelen of de internationale supply chain van jouw bedrijf wel “volwassen” genoeg is om zich aan te passen aan deze veranderingen maar vooral klaar is voor de toekomst ?

Hoe reduceer je de risico’s in de keten, bouw je meer flexibiliteit in de supply chain en maak je slim gebruik van digitalisering, waarbij je tevens kunt anticiperen op de komende eisen op het gebied van sustainability ?

Deze online compacte masterclass van 2 uur, geeft je antwoord op bovenstaande vragen en helpt je om kritisch naar je eigen logistieke strategie te kijken. Je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan en verbeteringen in te voeren, om je logistiek klaar te maken voor de toekomst.

Dit online webinar wordt verzorgd door Peter Jasperse op 8 december van 15:00 - 17:00 uur. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om in te loggen. U ontvangt bij deelname: 5 accreditatiepunten per bedrijf.

U kunt zich gratis inschrijven via deze link.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.