twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Campagne


Promotionele producten maken merken sterker

Met de slogan ‘Promotionele producten maken merken sterker’ heeft PPP een gerichte mediacampagne gelanceerd om aandacht te vragen voor het belang van promotionele producten. De landelijke campagne richt zich er op dat promotionele producten nog veel vaker worden ingezet als reclamemedium. Promotionele producten zijn volwaardige marketingmedia. Er dient rekening mee gehouden te worden bij het opstellen van marketingplannen en begrotingen.

Toolkit

De campagne laat de belevingswereld van een promotioneel product zien en de langdurigheid en het effect van de investering. Het is een gezamenlijk belang voor de branche, voor zowel de leveranciers als de distributeurs, om dat aan te tonen. Daarom is de campagne ook ontwikkeld voor PPP leden. Daar is een speciale toolkit voor samengesteld met marketingmateriaal zoals (online) advertentiemateriaal, banners en een promotiefilm waarmee de leden zichtbaar en herkenbaar (met eigen identiteit) kunnen inspelen op de landelijke champagne.

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign