twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Code of Conduct

PPP en haar leden committeren zich om verantwoord zaken doen te stimuleren, door middel van een heldere en gedegen norm: De Code of Conduct. In het kort eisen wij van onze leden naleving van (lokale) wet- en regelgeving, streven bescherming en emancipatie na voor al het personeel dat binnen onze industrie werkzaam is. Dat geldt voor zover dat binnen ons bereik ligt voor zowel eigen bedrijven van onze leden, alsook voor toeleveranciers en onderaannemers aan onze leden. De Code omschrijft de criteria, die PPP beschouwt als fundamenteel, voor alle bedrijven binnen onze industrie die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

De Code of Conduct is scherp en focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en werknemers omstandigheden. Dit moet een vast onderdeel zijn van het DNA van een bedrijf en een belangrijke rol spelen tijdens de besluitvormingsprocessen. Het begint met een schriftelijke verklaring waarin de normen en waarden staan omschreven in het kader van MVO. Deze verklaring vorm de basis van zakendoen waar deelnemers van de Code garant voor staan.

Klik hier om de Code of Conduct in het Nederlands te downloaden.
Klik hier om de Code of Conduct in het Engels te dowloaden.

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign