twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

AVG-invulworkshop

25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming | AVG ingegaan. Inmiddels is de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) begonnen met handhaving van de nieuwe regels. De AP heeft aangegeven wat soepeler op te treden als men wel al is begonnen met het AVG-proof maken van de organisatie, maar nog niet alle onderdelen heeft afgewerkt. Toch is het zaak alle onderdelen nu snel af te handelen!

PPP biedt leden de mogelijkheid om met hulp van ervaren experts tijdens een AVG-invulworkshop de organisatie AVG-proof te maken. Samen met deze experts doorloop je het online AVG-programma en vul je alles in voor de eigen organisatie. In 3 uur is deze klus geklaard. Riskeer geen boetes of reputatieschade. Meld je – indien relevant – aan voor zo’n AVG-invulworkshop. Kosten voor deelname bedragen € 195,00 (ex BTW). Dit staat los van de AVG Tool, die via het PPP secretariaat te bestellen is.

De AVG invulsessie is in Utrecht van 14:00 – 17:00.

Klik hier om u aan te melen voor de AVG Invulsessies op 16 juli.

Klik hier om u aan te melen voor de AVG Invulsessies op 11 september.

 

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign