twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

Coronacrisis update

Er is op dit moment veel onzeker. Zeker is wel dat we deze strijd met z’n allen moeten aangaan om te winnen. Dat geldt voor zowel de volksgezondheid, alsook voor de economische gevolgen.

EK spelbreker

Het verplaatsen van het Europees Kampioenschap voetbal is een spelbreker en een pijnlijk voorbeeld van de economische gevolgen tegelijk. Normaal gesproken is het EK voor onze branche een extra omzet generator. Dat ziet er nu heel anders uit. Daar kan, hoe vervelend ook, niemand wat aan doen.

Actieve rol richting politiek

Waar mogelijk proberen we als branchevereniging te acteren op specifiek branche gerelateerde zaken. Dit doen we samen met  onze partner ONL voor ondernemers.  ONL staat continu in contact met bewindslieden, leden van de Tweede Kamer, ministeries en decentrale overheden om het belang van vergaande economische maatregelen onder de aandacht te brengen. PPP speelt in dat proces, achter de schermen, zeker een actieve rol. 

Extra hard getroffen

Inmiddels wordt steeds meer duidelijk dat onze markt door alle maatregelen extra hard getroffen wordt. Het niet doorgaan van evenementen, bijeenkomsten en beurzen treft een groot deel van onze business. Momenteel zijn we met ONL in overleg om te zien of er voor onze branche door de overheid nog extra maatregelen getroffen kunnen worden.

Deel relevante problematiek met PPP

Wij vragen daarom onze leden om relevante problematiek met ons te delen. Dit om ons dossier richting overheid zo sterk mogelijk te maken. U kunt deze informatie aan ons secretariaat melden. Dan kunnen wij als branchevereniging inventariseren wat de gevolgen van de coronacrisis zijn en dit op de juiste manier en bij de juiste personen gestructureerd aankaarten.

Wilt u liever anoniem reageren dan kan dat ook via ONL. Daarvoor heeft ONL een speciaal meldpunt geïntroduceerd: corona@onl.nl. Vermeld a.u.b. dan wel dat u PPP lid bent.

Waarschijnlijk bij u bekend, maar we verwijzen u graag nogmaals naar de website van de rijksoverheid met veel gestelde vragen over het coronavirus voor werkgevers en ondernemers.

Tenslotte willen wij in de geest van de toespraak van onze minister president Mark Rutte alle leden een hart onder de riem te steken. Zoals Rutte beloofde, laat het kabinet ondernemers van klein tot groot niet vallen en ondersteunt hen, daar waar mogelijk, om deze crisis te overwinnen. PPP spant zich er samen met ONL voor in dat die belofte hard gemaakt wordt.

Uiteraard staan wij open voor uw reactie(s) en roepen u op om deze met ons te delen. U kunt daarvoor ook  altijd onze directeur Marijke van Hoorne benaderen via directeur@ppp-online.nl of bellen +31 6 13 13 12 10.

Stay strong together!

Bestuur Platform Promotional Products | PPP

Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen voor verder advies op secretariaat@ppp-online.nl en 088-5700300.

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign