twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

PPP partner van MKB Ondernemerscongres

Op 1 november neemt PPP deel aan het MKB ondernemerscongres 2018 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Daar zijn wij samen met andere partners van ONL voor Ondernemers actief op het ONL-plein. Uiteraard is PPP daar goed zichtbaar en wordt onze campagne Promotionele producten maken merken sterker gecommuniceerd. Een mooie gelegenheid om de bezoekende ondernemers te attenderen op de kracht van het promotionele product, want die worden door het PPP uitgedeeld.

Gebruik de promocode en meld u aan!

Het MKB-ondernemerscongres wordt georganiseerd door RTL Z en belooft een boeiende bijeenkomst te worden met inspirerende sprekers (waaronder topondernemers als Joop van den Ende, Tom Coronel en Ben Tiggelaar). Er is volop gelegenheid om kennis te vergaren en kennis te maken met collega MKB-ondernemers. Uiteraard bent u als bezoeker van harte welkom op het ONL plein.

Aanmelden

Deelname aan het congres kost € 99,95 inclusief dinerbuffet. Als u bij aanmelding de kortingscode ONL1473 invult, ontvangt u een voucher voor een fles Zuid-Afrikaanse wijn ter waarde van € 9,50. De voucher is tijdens het evenement te verzilveren.

Meer informatie over en aanmelden voor het MKB-ondernemerscongres.

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign