twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

PPP Jaarcongres 2020 met Algemene Ledenvergadering |ALV is uitgesteld

Het PPP Jaarcongres is vanwege het Coronavirus uitgesteld. Er volgt zo spoedig mogelijk een nieuwe datum.

Donderdag 26 maart 2020
Conferentiehotel Woudschoten Zeist

2020 is een echt Olympisch sportjaar met als hoogtepunt voor velen het Europees Kampioenschap Het toernooi wordt in verschillende steden en stadions – waaronder de Johan Cruijff ArenA – gespeeld. Het EK biedt bedrijven een scoringskans om promotionele producten in te zetten in klantgerichte acties en activiteiten. Een mooie opsteker voor onze branche!

Oranje spelershotel
Voordat het Nederlands mannenelftal dit voorjaar zijn intrek neemt in het spelershotel in Zeist (en later de Oranje Leeuwinnen ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo) doen wij dat ook. Het PPP Jaarcongres vindt plaats in het Oranje spelershotel op loopafstand van de KNVB Campus.

PPP accreditatiesysteem
In het Oranje spelershotel geven wij de aftrap voor de branchevereniging 4.0. Er gaat veel veranderen. Afgelopen periode hebben wij u daarvan op de hoogte gehouden. Op 26 maart 2020 gaat het PPP accreditatiesysteem echt van start.

Keynote
Het PPP congres biedt een interessant programma met vakkennissessies. Die leveren direct accreditatiepunten op. Daarnaast is er een boeiende keynote presentatie van scheidsrechter Kevin Blom. Kevin Blom deelt zijn ervaring als toparbiter en trekt parallellen met het belang van vertrouwen, teamwork en snelle communicatie.

Programma
Inloop vanaf 14:30
15:00  - 16:30 Vaksessies ronde I en ronde II
16:45  - 17:15 Keynote door Kevin Blom
17:15  - 18:30 Algemene Ledenvergadering, exclusief voor leden
18:30  -           Netwerkborrel en Buffet

Vanaf 10 maart kunt u inloggen voor de vergaderstukken

Vakkennissessies

 1. Welkom in de wereld van  FOOD CONTACT MATERIALS

We werpen een blik in de wonderlijke wereld van Food Contact Materials (FCM), of te wel producten die in aanraking komen met eten, zoals waterflessen, mokken, bidons etc. Wat schuilt hierachter als het gaat om hele specifieke eisen en testen. Zelfs met een eigen wetgevend kader (Framework) en een eigen EU recall  website, RASFF. Er is nog veel nationale wetgeving, wat mogen we verwachten van recente ontwikkelingen rondom zogenaamde wederzijdse erkenning? Een snelkookpan stoomcursus Food Contact Materials door Caspar ter Horst.

2. Ecovadiscertificering

Wilt u ook inzicht in de certificering van Ecovadis? Deze certificering is nu voor alle bedrijven bereikbaar. Klein of groot. Wilt u gaan certificeren of bent u gecertificeerd. In deze workshop ontvangt u voorlichting en zullen alle vragen worden beantwoord.

3. Guerrilla Marketing

In de kennissessies Guerrilla Marketing leer je hoe je kunt scoren bij je doelgroep en mensen in beweging kunt krijgen met verrassende ideeën en acties. Hoe creëer je met een beperkt
budget toch een ‘wow’ effect, krijg je free publicity en gaan mensen over je praten? We bekijken en analyseren inspirerende, succesvolle voorbeelden uit de Guerrilla Marketing (toegespitst op de branch).
Tijdens de inspirerende, interactieve sessie krijgen de deelnemers antwoord op vragen als:
- Wat zijn de kenmerken en succes-strategiën die bij Guerrila Marketing horen?
- Hoe versterk je met Guerrilla Marketing je hele marketing mix?
- Welke resultaten boek je met Guerrilla Marketing ten opzichte van traditionele middelen?
- Hoe koppel je Guerrilla Marketing aan promo artikelen en relatiegeschenken?
- Hoe krijg je positieve aandacht en free publicity met je actie?
- Met welke risicofactoren moet je rekening houden?
- Hoe zet je een succesvolle Guerrilla Marketing actie op?

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor het PPP Jaarcongres. Het PPP Jaarcongres is gratis voor PPP leden. Het is ook mogelijk als niet PPP-lid om het PPP jaarcongres bijwonen. De kosten hiervan zijn € 95,00 per persoon. Deze kosten worden gecrediteerd als u besluit lid te worden. Niet leden kunnen het programma bijwonen tot de Algemene Ledenvergadering│ALV. De ALV is exclusief voor leden.

Note

Voor de organisatie van dit evenement volgen wij de adviezen van het kabinet en het RIVM. Op basis daarvan vinden wij het verantwoord om het congres doorgang te laten vinden. Wel zullen wij de benodigde (hygiëne)protocollen tijdens ons jaarcongres in acht nemen. Uiteraard is het ieders eigen verantwoordelijkheid om wel of niet deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Ter informatie een wellicht interessante link naar een artikel van de PSI over het Coronavirus met betrekking tot onze branche. Zij hebben, net als wij, onlangs ook een rondje langs de velden gedaan

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign