twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

PPP Jaarcongres 2020: De Aftrap met Algemene Ledenvergadering |ALV

Donderdag 26 maart 2020
Conferentiehotel Woudschoten Zeist

2020 is een echt Olympisch sportjaar met als hoogtepunt voor velen het Europees Kampioenschap Het toernooi wordt in verschillende steden en stadions – waaronder de Johan Cruijff ArenA – gespeeld. Het EK biedt bedrijven een scoringskans om promotionele producten in te zetten in klantgerichte acties en activiteiten. Een mooie opsteker voor onze branche!

Oranje spelershotel
Voordat het Nederlands mannenelftal dit voorjaar zijn intrek neemt in het spelershotel in Zeist (en later de Oranje Leeuwinnen ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo) doen wij dat ook. Het PPP Jaarcongres vindt plaats in het Oranje spelershotel op loopafstand van de KNVB Campus.

PPP accreditatiesysteem
In het Oranje spelershotel geven wij de aftrap voor de branchevereniging 4.0. Er gaat veel veranderen. Afgelopen periode hebben wij u daarvan op de hoogte gehouden. Op 26 maart 2020 gaat het PPP accreditatiesysteem echt van start.

Keynote
Het PPP congres biedt een interessant programma met vakkennissessies. Die leveren direct accreditatiepunten op. Daarnaast is er een boeiende keynote presentatie van scheidsrechter Kevin Blom. Kevin Blom deelt zijn ervaring als toparbiter en trekt parallellen met het belang van vertrouwen, teamwork en snelle communicatie.

Programma
Inloop vanaf 14:30
15:00  - 16:30 Vaksessies ronde I en ronde II
16:45  - 17:15 Keynote door Kevin Blom
17:15  - 18:30 Algemene Ledenvergadering, exclusief voor leden
18:30  -           Netwerkborrel en Buffet

Vanaf 10 maart kunt u inloggen voor de vergaderstukken

Vakkennissessies

 1. Welkom in de wereld van  FOOD CONTACT MATERIALS

We werpen een blik in de wonderlijke wereld van Food Contact Materials (FCM), of te wel producten die in aanmerking komen met eten, zoals waterflessen, mokken, bidons etc. Wat schuilt hierachter als het gaat om hele specifieke eisen en testen. Zelfs met een eigen wetgevend kader (Framework) en een eigen EU recall  website, RASFF. Er is nog veel nationale wetgeving, wat mogen we verwachten van recente ontwikkelingen rondom zogenaamde wederzijdse erkenning? Een snelkookpan stoomcursus Food Contact Materials door Caspar ter Horst.

2. Ecovadiscertificering

Wilt u ook inzicht in de certificering van Ecovadis? Deze certificering is nu voor alle bedrijven bereikbaar. Klein of groot. Wilt u gaan certificeren of bent u gecertificeerd. In deze workshop ontvangt u voorlichting en zullen alle vragen worden beantwoord.

3. Guerrilla Marketing

Wat zijn de kenmerken en succes-strategieën die bij Guerrilla Marketing horen?

Aanmelden
Het PPP Jaarcongres is gratis voor PPP leden. Het is ook mogelijk als niet PPP-lid om het PPP jaarcongres bijwonen. De kosten hiervan zijn € 95,00 per persoon. Deze kosten worden gecrediteerd als u besluit lid te worden. Niet leden kunnen het programma bijwonen tot de Algemene Ledenvergadering│ALV. De ALV is exclusief voor leden.

Klik op onderstaande link om u aan te melden voor het PPP Jaarcongres:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2DgQmVVt8m8zT8w2SpC_lICZ8DiZ2whTl7J4v3fM-60jguQ/viewform 

 

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign