twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

PromZ Live!

Tijdens PromZ Live! – op 16 en 17 mei 2018 in Ahoy Rotterdam – organiseert PPP een ludieke actie voor haar leden. #ditwiljehebben.

Wat houdt dat in? De beursbezoeker kan zijn of haar  favoriete promotioneel product kiezen, en hiervan een foto of filmpje te maken door een polaroid frame.  Deze frames zijn door PPP geproduceerd en op ieder frame is de naam van de standhouder vermeld. Op deze manier is helder op welke stand de foto is genomen en wie de leverancier is. Zo kunnen bezoekers hun top item delen met collega’s, voorstellen in een campagne of gewoon als reminder opslaan.

Wanneer de bezoeker het beeld via Social Media met de hasthtag #ditwiljehebben deelt, maken ze ook nog eens kans op prachtige prijzen. De beelden zullen tijdens de beurs op een social wall worden gepresenteerd. Zo krijgen promotionele producten tijdens PromZ extra aandacht en dat is natuurlijk in ieders belang.

Klik hier voor de flyer

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2014 Platform Promotional Products, Postbus 226, 4140 AE, Leerdam | Website realisatie: Moodles webdesign