twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

Kennissessie 05/09/2019 om 11:30: Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Kennissessie 05/09/2019 om 11:30: WET ARBEIDSMARKT IN BALANS (WAB)

De WWZ (Wet werk en zekerheid) is nog geen vier jaar in werking en per 1 januari  2020 komen er opnieuw wijzigingen in het arbeidsrecht. Uit onderzoek blijkt dat de WWZ niet goed werkt. Het doel van de WWZ was het verkleinen van de kloof tussen ‘vast’ en ‘flex’. Het lijkt erop dat dit niet is gelukt: die kloof is juist groter geworden.

 

Op 28 mei j.l. is het wetsvoorstel arbeidsmarkt in balans (WAB) aangenomen. Deze wet brengt wijzigingen aan in de regels voor flexwerk, het ontslagrecht en het stelsel van premieheffing voor de Werkloosheidswet (WW). Het doel van deze wijzigingen is dat de balans op de arbeidsmarkt tussen flexibele en vaste contracten weer hersteld wordt. De wet moet eraan bijdragen dat werkgevers flexibel werk inzetten als de aard van het werk daarom vraagt en niet alleen omdat het een kostenvoordeel oplevert. Ook moet het voor werkgevers aantrekkelijker worden om een vast contract aan te bieden.

 

Er verandert hierdoor veel op arbeidsrechtelijk gebied, bijvoorbeeld op het gebied van oproepcontracten.

Valegis advocaten praat u graag bij over alle consequenties.

Carolien Brederije (1971) is sinds 1996 advocaat en als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Zij adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen op het gebied van het arbeidsrecht en het privacyrecht. Carolien heeft cum laude de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) afgerond. Zij is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Carolien is oud-voorzitter van www.womensbizz.com en actief in diverse netwerken van (vrouwelijke) ondernemers, in binnen- en buitenland.

Aanmelden 05-09-2019 11:30
Locatie: de Leveranciersdagen in Houten

 

« Ga terug naar nieuws overzicht
  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign