password

Webinar AVG

donderdag 14 oktober 2021

Nu we samen langzaam uit de coronaperiode komen willen we jullie graag bijpraten over actuele AVG zaken die noodzakelijk zijn om te weten.

Corona heeft gezorgd voor vergaande digitalisering en thuiswerken (bijv. via Zoom en Teams). Daardoor is het risico op datalekken groot. En er zijn veel datalekken; vorig jaar waren er 25.000. De AVG verplicht alle bedrijven en organisaties om een datalek aan hun klanten te melden. We weten dat klanten het een bedrijf zwaar aanrekenen als dat gebeurt. Dat is voor iedereen belangrijk om te beseffen.

Verder doet de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) steekproeven en controles die lastig en tijdrovend zijn. Daar kunnen we maar beter goed op voorbereid zijn.

Gelukkig is er ook goed nieuws: gebruikers van het AVG-Programma kunnen gratis extra users aanmaken. Als cadeau van ons. We denken dat jullie dit zeker gaan waarderen.

Het thema privacy van persoonsgegevens is door corona alleen maar verder op scherp gezet. Om un hier zo efficiƫnt mogelijk over te informeren hebben we een vrijblijvend en kosteloos webinar gemaakt.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Raak je klant niet kwijt door een datalek, 25.0000 bedrijven en organisaties moeten klanten een datalek melden
  • Wat te doen bij controles en steekproeven van de Autoriteit Persoonsgegevens
  • De grootste gevaren van phishing en hoe je het kunt herkennen
  • Hoe tevreden zijn de gebruikers van het AVG-Programma?
  • Tijdelijke actie om gratis extra gebruikers toe te voegen aan AVG-Programma
  • De betrokkenheid van alle branches
  • Introductie van het AVG OK beeldmerk
Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.