Schermafbeelding 2023-07-24 092027

Promotionele artikelen als Marketing Instrument en Online Marketing

Wanneer
Datum: 14-09-2023 Tijd: 14:00 - 20:00 uur
Locatie La Place Meerkerk, Energieweg 116, 4231 DJ Meerkerk
Lesmodules Promotionele artikelen als Marketing Instrument en Online Marketing
Experts Martin de Winter en Leon Tindemans
Prijs € 299,00 + € 36,65 lesmateriaal ex B.T.W. (incl. avondeten) voor de losse module
Accreditatiepunten 5

Kennismaking

Op 14-09 is de aftrap van de 4-daagse Allround Pro+ waarvan deze losse module deel uitmaakt. Na een introductie van de PPP en een kennismaking met PF en de deelnemers begeleiden we jullie vandaag o.a. op een reis door de wereld van promotionele producten en marketing en sluiten we af met een workshop LinkedIn en ChatGPT.

Blok 1: Promotionele producten als marketing instrument

Martin de Winter is auteur van het boek "Handboek voor Activaties en Promotionele Producten." en zal tijdens zijn les de volgende onderwerpen behandelen:

 1. Promotionele producten als marketing instrument. Ontdek hoe promotionele producten worden ingezet als krachtige marketingtools om merken te promoten en klantloyaliteit te vergroten.
 2. Merk en Marketing. Om promotionele artikelen goed in zetten is het belangrijk te weten wat een merk is. Ook worden ontwikkelingen binnen de marketing besproken.
 3. Ontstaansgeschiedenis van Promotionele Producten: We duiken in de achtergrond en ontdekken hoe promotionele producten door de jaren heen zijn geëvolueerd tot een belangrijk onderdeel van marketingstrategieën.
 4. Begrippen en Definities: om een stevige basis te leggen, zullen we essentiële begrippen en definities doornemen die nodig zijn om de verdere stof te begrijpen.
 5. Handelskolom: Een cruciaal aspect van de promotie van producten is het begrijpen van de handelskolom. We zullen verkennen hoe promotionele producten hun weg vinden naar de consument.
 6. Actiemechanismen: We zullen de verschillende mechanismen en strategieën onderzoeken die betrokken zijn bij het creëren en verspreiden van promotionele producten.

Blok 2: Training online marketing

Daarna volgt de boeiende training "Social Media en AI"! Deze training wordt verzorgd door Leon Tindemans, directeur van TTM Communicatie.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Blok 2: Training online marketing 17:00 20:00 uur

 1. Social media anno 2023 in B2B: waar staan we?
 2. LinkedIn algoritme + dagelijks gebruik
 3. Optimaal profiel maken op LinkedIn
 4. Tips & trics over voor meer sales / leads
 5. Content tips en ideeën op LinkedIn
 6. Opkomst van AI tools + zakelijke kansen
 7. ChatGPT dagelijks optimaal gebruiken
 8. Kansen en risico’s van AI / ChatGPT
 9. Welke andere AI tools zijn handig om te gebruiken