twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Promotionele Producten maken merken sterker

Als bedrijf bent u op zoek naar de juiste partner om uw boodschap effectief over te brengen, om uw imago te verbeteren en uw merk sterk te maken. 
De leden van PPP zijn u daarbij graag van dienst. Als Platform verenigen we deze bedrijven en ondersteunen we ze waar dat kan. Om de belangrijke positie die het promotioneel product inneemt binnen de marketingmix breed onder de aandacht te brengen initieert PPP diverse campagnes. We willen als branche laten zien dat promotionele producten veel meer mensen bereiken dan in eerste instantie gedacht wordt. Daarin benadrukken we de kracht van promotionele producten als communicatiemedium: geen product komt zó dichtbij als het promotioneel product: op uw bureau, in de auto, op de keukentafel, in uw broekzak of handtas: overal is het promotioneel product aanwezig.

Zo maken we merken sterker. 

Zoekt u een promotionele partner? Klik hier voor onze PPP ledenlijst!

Inkopen of aanbesteden promotionele artikelen of diensten?

U wilt promotionele artikelen of diensten inkopen? Lees dan vooraf bijgaande factsheet !
Deze factsheet is ontwikkeld voor iedereen die zich op professionele wijze bezig houdt met het inkopen van promotionele producten en diensten. 
Deze aanbestedingswijzer is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van leveranciers en inkopers van promotionele producten en de brancheorganisatie PPP (Platform Promotional Products). En is bedoeld om meer inzicht te bieden in het proces van het op kwalitatief verantwoorde wijze inkopen van promotionele producten en diensten.

Download digitale brochure aanbestedingen

  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign