Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

PPP Voucheractie

Op 1 september 2018 start voor de vierde keer in successie de PPP VoucheractieEind augustus ontvangen PPP leden een nieuw (oranje) boekje met korting vouchers. Met deze vouchers ontvangen PPP leden korting bij leveranciersleden. Die korting kan oplopen tot wel € 2.000,00. De nieuwe actie start vlak voor de Leveranciersdagen. Tot die tijd blijven de huidige paarse vouchers geldig.

Meedoen?

Als PPP leverancierslid kunt u meedoen aan de PPP Voucheractie 2018-2019. Interesse? Download het deelnameformulier en/of neem vrijblijvend contact op met Marijke van Hoorne. Bel: 06 13 13 12 10 of mail: directeur@ppp-online.nl

Ludieke actie ook op de Leveranciersdagen

Tijdens PromZ Live! heeft PPP met en voor haar leden een ludieke actie – #Ditwiljehebben – gehouden. Tijdens deze actie werden foto’s of filmpjes van promotionele producten gemaakt en gedeeld op de sociale media. Daar werd enthousiast op gereageerd. Daarom herhalen we deze actie tijdens de Leveranciersdagen.

De Leveranciersdagen worden op 4 en 5 september 2018 gehouden op een nieuwe locatie: Expo Houten. Via Het Portaal ontvangen PPP leden daarvoor entreekaarten. Leveranciersleden die als standhouder deelnemen aan de Leveranciersdagen genieten een fikse korting op de standhuur.

Plan op de agenda van De Tweede Kamer

MKB Toekomstplan 2030


De overhandiging van het MKB Toekomstplan 2030 met tweede van rechts (voorste rij) PPP bestuurslid Lex van den Bosch.

Tijdens de Nationale Ondernemersdag 2018 is het MKB Toekomstplan 2030 – samengesteld door Ondernemend Nederland | ONL in samenwerking met haar partners – succesvol overhandigd aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, mevrouw Mona Keijzer.

PPP partner van ONL

Namens PPP waren Lex van den Bosch en Edwin Bouman aanwezig tijdens de Nationale Ondernemersdag. PPP is partner van ONL en heeft voor het MKB Toekomstplan 2030 input – onder andere over de werkkostenregeling – aangeleverd. Inmiddels is dit plan door Hans Biesheuvel, de voorzitter van ONL, overhandigd aan premier Mark Rutte en staat het op de agenda van De Tweede Kamer om daar besproken te worden.

Het MKB Toekomstplan 2030 is te downloaden of als hardcopy aan te vragen via info@ppp-online.nl

25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming | AVG ingegaan. Inmiddels is de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) begonnen met handhaving van de nieuwe regels. De AP heeft aangegeven wat soepeler op te treden als men wel al is begonnen met het AVG-proof maken van de organisatie, maar nog niet alle onderdelen heeft afgewerkt. Toch is het zaak alle onderdelen nu snel af te handelen!

AVG-invulworkshop

PPP biedt leden de mogelijkheid om met hulp van ervaren experts tijdens een AVG-invulworkshop de organisatie AVG-proof te maken. Samen met deze experts doorloop je het online AVG-programma en vul je alles in voor de eigen organisatie. In 3 uur is deze klus geklaard. Riskeer geen boetes of reputatieschade. Meld je – indien relevant – aan voor zo’n AVG-invulworkshop. Kosten voor deelname bedragen € 195,00 (ex BTW). Dit staat los van de AVG Tool, die via het PPP secretariaat te bestellen is.

De AVG invulsessie is in Utrecht van 14:00 – 17:00.

Aanmelden AVG Invulsessies

Privacy Policy

Uiteraard is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming | AVG ook op het Platform Promotional Products | PPP van toepassing. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze vernieuwde Privacy Policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PPP houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG. Onze Privacy Policy staat gepubliceerd op de PPP website.

Welkom

Met veel plezier stellen wij u voor aan een nieuw PPP lid:

Mister Lanyard Nederland B.V | Aalsmeer | www.misterlanyard.com

Mister Lanyard heeft kantoren in Nederland, de VS en China. Naast lanyards maken zij prachtige full-color items, die uiteraard allemaal op de website staan.

Op 24 mei 2018 is Power Brands B.V. failliet verklaard.


Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto