Kunt u deze mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

De Leveranciersdagen en PPP borrel goed bezocht

De Leveranciersdagen in de Expo in Houten werden goed bezocht. Er hing een positieve stemming en – heel belangrijk – er werden goede zaken gedaan. Ook de door PPP gesponsorde ‘Dé brancheborrel van het jaar!’ kon rekenen op een warme belangstelling. Dat laten de beelden wel zien.

Ook de actie #ditwiljehebben is goed geslaagd. Er werd enthousiast meegedaan. Dat wil zeggen de door het polaroid frame genomen foto’s van de promotionele producten werden met de hashtag #ditwiljehebben gedeeld op verschillende social media. Op een scherm bij het PPP meeting point waren de twitterberichten ‘live’ te volgen.

Winnaars

De ludieke actie leverde ook een winnaar op. Onder de bezoekers viel de originele post van Fellows Promotie op LinkedIn op. Dat betekent dat Fellows Promotie een workshop aan de PPP Academy gewonnen heeft, gefeliciteerd! Zeker ook een eervolle vermelding voor Berghoff. Bij de standhouders scoorde het Instagram bericht over de travel mug de meeste likes!

PPP Masterclass Salestraining

Dit najaar organiseert de PPP Academy weer een tweedaagse Masterclass Salestraining. Deze training – die gegeven wordt door Harrie van Heck– is een must voor verkopers van promotionele producten. Veel PPP leden, die deze Masterclass Salestraining gevolgd hebben, ervaren in de dagelijkse praktijk de voordelen van deze 2-daagse training. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Deze training gaat zeker door, er zijn voldoende aanmeldingen.

Data

Vrijdag 19 oktober 2018 van 9:30 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:00 uur)
Vrijdag 26 oktober 2018 van 9:30 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:00 uur)

Locatie

Den Bosch, 073 Meeting Company

Investering

€ 500,00 voor PPP leden

Aanmelden via info@ppponline.nl

Oneerlijke concurrentie heeft aandacht van minister

Meldpunt handelsbelemmeringen opengesteld


Bente Becker, lid van de VVD fractie in de Tweede Kamer

De Inspanningen van PPP, in samenwerking met Ondernemend Nederland | ONL, in politiek Den Haag werpen voorzichtig hun eerste vruchten af. Zo heeft het ronde tafelgesprek – waaraan de PPP-ers Jos Schroer (Team JOS) en Joop van Veelen (ProComm) deelnamen – met Bente Becker, lid van de VVD fractie in de Tweede Kamer, geleid tot het openen van een meldpunt handelsbelemmeringen.

In een tweet meldde Bente daarover het volgende: ‘Oneerlijke concurrentie door internetpakketjes uit o.a. China. Steeds meer ondernemers hebben er last van. Vandaag minister Kaag gevraagd klachten serieus op te pakken. Zij stelt het meldpunt handelsbelemmeringen hiervoor open.

Oproep

Wij verzoeken alle PPP leden die geconfronteerd worden met deze oneerlijke concurrentie praktijken daar melding van te maken. Hoe meer leden dat doen, hoe beter!

Bespaar tot wel € 2.000,00 op bestellingen bij PPP suppliers

De PPP Voucheractie is weer gestart!


3 oktober 2018
ONL en PPP nemen deel aan debat met vaste commissie voor
Economische Zaken en Klimaat in de Tweede Kamer

19 en 26 oktober 2018
Sales Training voor leden door Harrie van Heck

    7 november 2018
Discussiebijeenkomst toekomst Europees markttoezicht
Ede | Website

    8 - 10 januari 2019 | PSI | Ede | Website


Volg PPP op:

U ontvangt deze mailing als relatie van het Platform Promotional Products | PPP

Als u een collega voor het PPP Nieuws wilt aanmelden, klik dan hier.
Graag naam, functie en e-mailadres vermelden.


Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC
Opmaak / verzending: Giuseppe Toppers | Danto