Schermafbeelding 2023-08-31 185944

6-9 On boarding Program tijdens de Leveranciersdagen

woensdag 6 september 2023

Welcome Onboarding Program

Op 6 september tijdens de Leveranciersdagen organiseert PPP een Welcome Onboarding Program. Dit is een bijeenkomst voor alle nieuwkomers in de branche. Bij dit speciale programma zijn alle nieuwe collega’s van harte welkom. Ongeacht leeftijd, afkomst uit andere branches en achtergronden. Wij willen hen in de breedte kennis laten maken met ons mooie vak, onze dynamische branche en de meerwaarde van het promotioneel product en de branchevereniging.

Het Welcome Onboarding Program vindt plaats in ‘The Next Generation Pub’ en start om 10:15 uur. Het programma bestaat uit:

PPP presentatie over alle ‘ins & outs’ van de branche.

Een ‘rondleiding’ over de beurs. We lopen een vooraf afgestemde route langs een aantal stands en krijgen daar de informatie die voor nieuwkomers interessant is.

Aanmelden

Wil je ook nieuwe medewerkers op de stand ontvangen? Meld je dan aan via: directeur@ppp-online.nl (Het aantal ‘stops’ is beperkt en zal in volgorde van aanmelding worden behandeld).

Wil je als nieuwkomer in de branche gebruik maken van dit Welcome Onboarding Program arrangement? Meld je dan aan via: secretariaat@ppp-online.nl.

Het bezoeken van de Leveranciersdagen levert per bedrijf 5 PPP-accreditatiepunten op. Het deelnemen aan het Welcome Onboarding Program wordt nog extra beloond met 2 punten.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.