PPP Leveranciersdagen - ALV 2021.09 - 0065

Keurmerk

Het lidmaatschap van het Promotional Products Professionals | PPP is alleen weggelegd voor bedrijven (distributeurs / leveranciers) die het promotionele producten vak sterker willen maken en bereid zijn hieraan een duidelijk zichtbare en merkbare bijdrage te willen leveren. Het lidmaatschap is onlosmakelijk gekoppeld aan de voorwaarden die nodig zijn om aan het PPP kwaliteitslabel te voldoen. Dit is in het leven geroepen om de eindklant duidelijk te maken dat PPP leden het verschil maken. Alleen PPP leden mogen het PPP keurmerk voeren en zijn als zodanig hieraan herkenbaar.

Aan de basis van het lidmaatschap staat het onderschrijven van de kwaliteits- en beleidsdoelstellingen van de branchevereniging. Daarnaast zijn het ondertekenen van de Code of Conduct, het hanteren van leveringsvoorwaarden en het zichtbaar voeren van het PPP Keurmerk in communicatie uitingen en op het vestigingsadres belangrijke elementen van de basisvoorwaarden. Voor nieuwe leden wordt een speciale voorlichtingsbijeenkomst voor de directeur(en)/eigenaar(s) en medewerkers georganiseerd.

PPP accreditatiesysteem

Aan het voeren van het PPP keurmerk zijn strikte voorwaarden verbonden. PPP leden dienen – om te worden geaccrediteerd – te voldoen aan basisvoorwaarden. Daarnaast bestaat het PPP accreditatiesysteem uit een drietal pijlers. Dat zijn:

Keurmerk accreditatie

144_PPP-Keurmerk-geaccrediteerd

Keurmerk