Schermafbeelding 2023-09-28 142113

PPP Vakboek

Prijs 125 ex B.T.W.
Accreditatiepunten 10

Tijdens het jaarcongres is met gepaste trots het PPP-vakboek Promotionele Producten gepresenteerd. Het resultaat mag er zijn. Er ligt een fantastisch praktijkboekwerk over ons vak. Het is een onmisbare kennisbron voor iedereen die dag in dag uit met promotionele producten actief is. Het PPP-vakboek is exclusief voor PPP-leden.

Daarmee zet PPP weer een belangrijke stap op de ladder van de verdere professionalisering van de branche voor promotionele producten en relatiegeschenken. Het vakboek is exclusief voor leden van de branchevereniging samengesteld door een team van gedreven team vakgenoten met veel kennis en ervaring.

PPP bestuurslid Wilco Vaessen: ‘Er is veel tijd, energie en expertise in dit project gestoken. Het resultaat is er dan ook naar. Het PPP-vakboek is zonder overdrijving een waardevolle vakkennisbron geworden. Of je nu promotionele producten, relatie- of kerstgeschenken, giveaways, of premiums verkoopt. Eigenlijk is het vakboek onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in onze branche. Het PPP-vakboek is een ideaal medium om tijdens het inwerktraject van nieuwe collega’s kennis over te dragen, maar ook voor de doorgewinterde branchegenoot is het een handig en nuttig naslagwerk. Of het nu gaat om young professionals of ervaren vakgenoten, dit boek hoort thuis bij al onze geaccrediteerde leden, zowel intermediairs alsook leveranciers van promotionele producten’.

‘Onze leden hebben al eerder kenbaar gemaakt behoefte te hebben aan een vakboek waarin de complexe materie die speelt in onze branche helder en compact beschreven wordt’, zegt voorzitter Joop van Veelen. ‘Die wens is ingevuld, het PPP-vakboek voor promotionele producten is er. Het sluit perfect aan bij de weg van verdere professionalisering van onze branche die PPP is ingeslagen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de accreditatie van onze leden om het PPP-keurmerk te mogen voeren. Daarvoor dienen PPP-leden te voldoen aan een aantal belangrijke criteria en zich in te zetten voor de rol van promotionele producten in marketingcampagnes. Het vakboek is een zeer welkom hulpmiddel dat onze leden helpt om de complexe vraagstukken die onze branche kent te beantwoorden. Daardoor zijn PPP-leden in staat om klanten beter te helpen en daarmee onderscheiden zij zich in de markt.’

Nog geen PPP-vakboek? Bestel nu via administratie@ppp-online.nl

De prijs van het PPP vakboeke bedraagt € 125,00 per stuk (exclusief verzendkosten). Dit wordt gehonoreerd met 10 PPP-keurmerk accreditatiepunten per bedrijf.