shutterstock_2249687197

Chat GPT Young Professionals

donderdag 20 juni 2024

Op 20-06 organiseren we een Masterclass AI voor de Young Professionals. Na afloop sluiten we af met een hapje en een drankje.

Wat kun je verwachten van de Masterclass ChatGPT?

Deze masterclass richt zich op de efficiëntie van ChatGPT, wat zowel interessant als relevant is voor iedereen, ongeacht of je de vorige training hebben gevolgd. Er worden cases behandeld die gerelateerd zijn aan onze branche, om het nog relevanter te maken. Een goede beheersing van ChatGPT komt ook van pas bij het gebruik van Microsoft Co-Pilot.

Wat kun je na afloop?

Iedereen die de masterclass heeft gevolgd kan direct tijd besparen op heel veel onderdelen van zijn job. Je kunt letterlijk meer doen in minder tijd met een betere kwaliteit. En hoewel mensen het nu nog een “bridge to far” vinden, kom je er dan achter dat je met de juiste mindset, niet meer zonder wil.

Belofte van de masterclass

Heel vaak heb jij bij trainingen: “Leuk, en nu dan? En “hoe pas ik dat toe” en “past het wel binnen onze processen” Dit is de enige training waarbij je naar buiten loopt en er direct gebruik van gaat maken

Door Wie?

Hisham Shila is een ondernemer in de marketing en richt zich op strategische marketingconsultancy hiermee helpt hij organisaties op een hele eigenwijze, maar effectieve manier met de moeilijkste vraagstukken.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.