Chat GPT

Masterclass ChatGPT Young Professionals

donderdag 13 juli 2023

Op 13 juli 2023 staat er een speciale summerschool voor onze Young Professionals op het programma.

PPP-masterclass over AI & ChatCPT

Tijdens deze summerschool wordt een PPP-masterclass over kunstmatige intelligentie (AI) en dan met name ChatGPT gegeven. Daarin gaat de expert Hisham Shila met onze Young Professionals in gesprek over de verandering van de mindset, die nodig is om het werk voor iedereen gemakkelijker te maken. De centrale vraag hoe veranderen we ‘the way of thinking’ zal dan ook niet onbeantwoord blijven. Dat belooft beslist een boeiende masterclass te worden, die ook nog eens wordt gehonoreerd met 5 PPP-accreditatiepunten per bedrijf.

Aanmelden vanaf nu

De PPP-summerschool voor Young Professionals wordt gehouden op donderdag 13 juli 2023 bij BOVAG in Bunnik. Na een informele kennismaking en interessante masterclass sluiten we af met een gezellige aangeklede borrel in het BOVAG café.

Datum: Donderdag 13 juli 2023
Waar: BOVAGhuis, Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik
Kosten: € 25,00 per persoon ex B.T.W.
Voor wie: Young Professionals: Deelnemers van de PPP Allround Pro+ (Iedere deelnemer mag max. 2 collega Young Professionals als introducé meenemen. Deze kunnen apart worden aangemeld door de deelnemer)
We starten om: 14:00 uur
Accreditatiepunten: 5 punten

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.