shutterstock_1837196638 resize

Masterclass: Sustainability, welke maatregelen komen er op ons af?

woensdag 15 december 2021

Klimaat verandering staat steeds vaker bovenaan op de agenda van multinationals, overheden en zaken relaties.

Vanaf 2023 komt er een verplichting voor grote bedrijven in Europa om te rapporteren over sustainability. In landen zoals Duitsland en Scandinavië is een “carbon tax” op CO2 uitstoot al van toepassing. De eisen van de overheid maar zeker ook de bewustwording van consumenten heeft al invloed op bedrijfsprocessen en de verwachting is dat dit enkel gaat toenemen. Zero emissie zones in steden vanaf 2025 gaan stadsdistributie beïnvloeden en daarmee ook de levering aan klanten.

Welke maatregelen komen er op je af, wat is de invloed hiervan op je bedrijf en de internationale handelsketen ? Moet je een sustainability strategie gaan ontwikkelen en op welke manier ? Wat voor stappen kun je nemen om te voldoen aan de komende regelgeving, maar ook aan de wensen van stakeholders zoals klanten, overheden, leveranciers en aandeelhouders ?

Deze online compacte masterclass van 2 uur, geeft je antwoord op bovenstaande vragen en helpt je om kritisch naar je eigen processen op het gebied van sustainability te kijken. Je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een sustainability strategie en om concrete verbeteringen in te voeren, om je bedrijf klaar te maken voor een duurzame toekomst.

Dit online webinar wordt verzorgd door Peter Jasperse op 15 december van 15:00 - 17:00 uur. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om in te loggen. U ontvangt bij deelname: 5 accreditatiepunten per bedrijf.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.