stand

The Supplier Days

woensdag 4 september 2024

Op woensdag 4 en donderdag 5 september 2024 wordt in Expo Houten The Supplierdays (voorheen de Leveranciersdagen) georganiseerd. Natuurlijk is PPP van de partij met het meetingpoint op het horecaplein. We kijken er naar uit om je daar te ontmoeten en bij te praten. Ook ben je van harte welkom bij de traditionele PPP-brancheborrel van het jaar aan het einde van dag één en voorafgaand aan ‘The Night of the PromZ.’

Gratis entree voor PPP-leden

PPP-leden hebben met een unieke code recht op gratis entree tot The Supplierdays. Via een web mailing hebben alle leden een unieke code voor registratie(s) ontvangen. Gebruik deze registratiecode om jezelf en/of je collega’s vooraf online aan te melden. Zodra je dit gedaan hebt, ontvang je per aanmelding een toegangsbewijs.

Op PPP-online in de ledenzone staat helder vermeld op hoeveel entreebewijzen PPP-leden recht hebben. Daarnaast ontvangen PPP-leden die deelnemen aan The Supplierdays een aantrekkelijk korting van maar liefst 20% op de huur van de stand.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.