Certifications-v2-Groot3

Webinar EcoVadis

maandag 12 december 2022

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, afgekort MVO, is een begrip dat steeds vaker centraal staat binnen bedrijven. Daarentegen is het vaak lastig om zaken op het gebied van MVO aantoonbaar op orde te hebben. Een internationale erkenning die invulling geeft aan deze behoefte is EcoVadis.

Organisatieadviesbureau De Vaart heeft in samenwerking met de branchevereniging PPP een programma opgezet voor leden van de branchevereniging om op een overzichtelijke wijze een EcoVadis erkenning te behalen.

Adviesbureau De Vaart vertelt u graag meer over deze werkwijze en organiseert daarom samen met de branchevereniging PPP een Webinar. Dit Webinar zal plaatsvinden op 12 december om 12:00 uur en legt u uit wat Ecovadis precies inhoudt en hoe u dit op een praktische en waardevolle wijze kunt integreren in uw organisatie. Benieuwd hoe u het begrip Ecovadis kunt onderbrengen in uw bedrijfsvoering? We zien u graag op 12 december om 12:00 uur!

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.