Knipsel

De bal ligt bij de PPP leden

woensdag 28 oktober 2020

Tijdens de online ledenbijeenkomst ‘De Aftrap’ op 22 oktober j.l. is het nieuwe accreditatiesysteem officieel gelanceerd en ook het nieuwe logo voor Professionals Promotional Products geïntroduceerd. De bijeenkomst werd gevolgd door ruim 100 PPP leden. Klik hier om de online sessie is terug te zien.

Aan de slag

Inmiddels weten we dat een flink aantal PPP leden al aan de slag is met het invoeren van accreditatiepunten in het accreditatiesysteem en up-to-date maken van hun bedrijfsprofiel

Nieuw PPP logo

Ook werd tijdens ‘De Aftrap’ het nieuwe PPP logo gepresenteerd. Dit logo sluit beter aan bij de professionaliseringsslag waar we met z’n allen bij PPP voor staan. Het nieuwe logo is in verschillende bestandsformaten te downloaden:

Kort na de online ledenbijeenkomst hebben alle PPP leden een zeer toepasselijk promotioneel product – een voetbal met het nieuwe logo – ontvangen met een heldere boodschap: ‘De bal ligt nu bij u!’

Uiteraard is het PPP secretariaat bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen over het nieuwe accreditatiesysteem en bereid u hierbij te assisteren. Schroom niet en zoek contact via secretariaat@ppp-online.nl of 088 570 03 00.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.