52415005683_29763a10e5_k

Masterclass Maasvlakte Futureland

dinsdag 11 oktober 2022

PPP Masterclass ‘Poort van Europa’ voor herhaling vatbaar

Aan de PPP Masterclass ‘Poort van Europa’ in Futureland op de Maasvlakte in de Rotterdamse Haven namen een kleine vijftig leden deel. Er werden verschillende presentaties gehouden. De dag startte met een presentatie van Berkman Forwarding over het hele logistieke proces vanuit de fabriek in China tot en met het afleveren via de haven hier in Nederland.

Indrukwekkende rondvaart

Daarna kwam een voorlichter van de Rotterdamse Haven aan het woord. Hij bracht op een enthousiaste wijze veel ‘ins & outs’ over het havenbedrijf op zijn gehoor over. Zijn presentatie kreeg een vervolg tijdens de ronduit indrukwekkende rondvaart tussen de reuzeachtige containerschepen en bedrijvige containerterminals.

Voor herhaling vatbaar

Het middagprogramma werd inhoud gegeven door de Nederlandse Voedsel- & Warenautoriteit | NVWA. Ronald Albers deelde de visie van de warenautoriteit met de PPP leden. Dat leverde interessante en leerzame discussies op. De studiedag werd afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens die gelegenheid liet een behoorlijk aantal leden weten met een zeer goed gevoel naar huis te gaan. ‘Zeker voor herhaling vatbaar’, zie één van de leden enthousiast.

De beelden van PPP Masterclass ‘Poort van Europa’ staan online

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.