young-professionals2

PPP Allround Pro

maandag 4 juli 2022

Op 15 september 2022 start de vakopleiding PPP Allround Pro+. Voor veel jonge professionals en nieuwkomers in onze branche een ultieme gelegenheid om zich aan te sluiten bij het selecte keurkorps ‘gediplomeerde’ professionals. De vakopleiding bestaat uit een viertal intensieve trainingen, die op locatie gehouden worden. Alle relevante disciplines komen uitgebreid aan bod. De lessen worden gegeven door ‘doorgewinterde’ professionals uit het vak. De opleiding sluit af met een examen met aansluitend – voor diegenen die dat succesvol hebben ingevuld – de uitreiking van het vakdiploma PPP Allround Pro+.

Het vakopleidingsschema van de Vierdaagse Vakopleiding PPP Allround Pro+ ziet er als volgt uit:

  • 15 september 2022 Commerciële vaardigheden en Social Media
  • 22 september 2022 Druktechnieken
  • 29 september 2022 MVO, Product Compliance en Logistiek
  • 6 oktober 2022 Guerrilla Marketing en Promotionele producten als marketing instrument

De trainingen zijn ook als ‘losse’ modules te volgen en worden gehonoreerd met 5 PPP accreditatiepunten per module, per bedrijf. Het volgen van de volledige vakopleiding levert 20 punten per bedrijf op. De training Guerrilla Marketing wordt gecombineerd met een PPP MasterClass voor Young Professionals.

PPP-ers aan het woord

In PromZ Vak komen de PPP-leden Frank Visser van BOVI Salespromotion en Michiel Vonk van Compacon aan het woord over het nut van de vakopleiding PPP Allround Pro+. Beslist interessant om te lezen!

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.