PPP Jaarcongres en ALV Banner 600x125px_

PPP Jaarcongres met Algemene Ledenvergadering

donderdag 4 april 2024

Het PPP-jaarcongres en Algemene Ledenvergadering | ALV vond dit keer plaats bij het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Daarmee houdt PPP de traditie in ere om voor het jaarlijkse evenement een ludieke en inspirerende omgeving te kiezen. Er kwam een recordaantal deelnemers op het jaarcongres en ALV af. Het doel om er een leerzame bijeenkomst van te maken met alle gelegenheid om te netwerken en bij te praten is zonder meer gehaald. Die conclusie mag je op basis van de vele positieve reacties wel trekken. Klik hier voor een fotoimpressie

Leerzame workshops

Het PPP-jaarcongres begon met een drietal workshops over: Artificial Intelligence [AI], Corporate Sustainability Reporting Directive [CSRD] en een update over wet- en regelgeving. Hiervoor waren ervaringsdeskundigen naar Amersfoort gekomen, die er in geslaagd zijn om de sessies interessant en leerzaam te maken. Het volgen van de sessies leverde deelnemers weer nieuwe punten op voor het PPP-keurmerk accreditatiesysteem.

De presentaties staan op de ledenpagina op PPP-online.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd verantwoording voor het gevoerde beleid over 2023 afgelegd. Dat werd met algemene instemming goedgekeurd. Kijk hier voor de terugblik. De voorgestelde verhoging en prijsindexering van de contributie werd met ruime meerderheid van stemmen aangenomen. Je kunt dit nalezen in de notulen op het PPP-ledengedeelte op PPP-online.

De PPP-keurmerk accreditatie voor deelname aan de ALV (10 voor Inzet voor de branche) en de workshops (5 per workshop voor Kennis en Kunde) worden door ons secretariaat in het dashboard verwerkt.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.