Visual De Aftrap

PPP Ledenbijeenkomst "De Aftrap" via livestream

dinsdag 8 september 2020

De PPP ledenbijeenkomst ‘De Aftrap’ op 22 oktober 2020 gaat wel door, maar niet in de vorm zoals wij deze voor ogen hadden. Wij waren er opnieuw helemaal klaar voor en hebben met ‘frisse’ tegenzin moeten besluiten om de fysieke bijeenkomst om te zetten naar een virtuele sessie. Deze sessie begint om 16:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Binnen PPP is er samen met de leden al veel tijd en energie geïnvesteerd in de introductie en implementatie van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem. Daarom willen wij als bestuur de ambitieuze plannen voor verdere professionalisering van onze leden en de branche niet langer uitstellen.

Wat mag u verwachten?

· Introductie PPP keurmerk accreditatiesysteem waarin het belang van de invoering en het voeren van een keurmerk nog eens wordt onderstreept.

· Een visualisatie van de werking van het PPP Keurmerk accreditatiesysteem en heldere toelichting daarop.

· Het onthullen van het toekomstbestendige PPP logo waaraan onze leden herkend worden als professionals die het verschil maken.

· Last but not least: De Aftrap. Anders dan anders, maar net zo belangrijk!

Volgend jaar wordt daarom een belangrijk jaar voor PPP leden. Door het nieuwe accreditatiesysteem krijgt u in 2021 de mogelijkheid om u te onderscheiden als professional binnen de branche van promotionele producten en relatiegeschenken.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de online meeting en daarbij uw eerste 10 accreditatiepunten voor uw bedrijf te behalen kunt u zich aanmelden via secretariaat@ppp-online.nl. U ontvangt na aanmelding een bevestiging met daarin de gegevens voor deelname.

Het voordeel van een online bijeenkomst is dat we geen minimaal aantal deelnemers meer hebben. Overigens is het aantal deelnemers per bedrijf niet van invloed op het aantal accreditatiepunten. Per organisatie worden er 10 accreditatiepunten verstrekt.

PPP leden die zich al eerder hebben aangemeld, hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Ook zij ontvangen binnenkort een bevestiging met daarin de gegevens voor deelname aan de online ledenbijeenkomst.

Deel dit bericht via

Altijd up-to-date in de promotionele industrie

Schrijf u middels een mail aan het secretariaat gratis in voor onze nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.