twitter page ppp-online linkedin page ppp-online linkedin page ppp-online facebook page ppp-online youtube page ppp-online instagram page ppp-online 

Nieuws

Verruiming werkkostenregeling

De verruiming van de Werkkostenregeling is een feit. Dit initiatief is door PPP gestart en we zijn blij te melden dat het maximaal te besteden percentage van de loonsom is verhoogd van 1,7% naar maar liefst 3% (tot en met een loonsom van €400.000,00).

TOGS regeling verruimd

PPP heeft zich al direct aan het begin van de crisis aangemeld om als branche in aanmerking te komen voor de zogeheten TOGS regeling, een eenmalig tegemoetkoming van € 4.000,00.

PPP roept op tot versoepeling werkkostenregeling

In samenwerking met CLC-VECTA en ONL voor ondernemers roept Platform Promotional Products op om de werkkostenregeling tijdelijk te versoepelen.

Coronacrisis update

Het coronavirus raakt iedereen en ook binnen onze branche ontkomen we uiteraard niet aan de gevolgen van de maatregelen die genomen worden om het virus te bestrijden. Sterker nog: promotionele producten worden extra hard getroffen.

PPP Academy 2020

De PPP Academy biedt voor 2020 een ambitieus programma met tal van opleidingen!

PPP Jaarcongres 2020 met Algemene Ledenvergadering |ALV is uitgesteld

Op donderdag 26 maart vindt het PPP Jaarcongres 'De Aftrap' plaats in Conferentiehotel Woudschoten Zeist.

Kerstpakkettennieuws

Het kerstpakkettennieuws is door veel uitgevers o.a. De Telegraaf, IEX, Bull Up, De Limburger, MSN, Linda en De Beurs.nl gepubliceerd.

Prinsjesdag 2019

PPP was als partner van ONL tijdens Prinsjesdag te gast bij een lobby bijeenkomst in het kader van de gepresenteerde miljoenennota.

Jaarlijks 637 miljoen euro aan promotionele producten besteed

Leuk stuk in het AD: "Een promotioneel artikel is het enige reclamemedium waar een ontvanger dankjewel tegen zegt' Het bedrijfsleven geeft er jaarlijks maar liefst 637 miljoen Euro aan uit.

Kennissessie 05/09/2019 om 11:30: Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De WAB wijzigt een aantal zaken in het arbeidsrecht en is dus zeer relevant voor elke ondernemer met personeel, groot of klein.  • Promotionele producten maken merken sterker!

  • 75% van de promotionele producten zijn langer dan een half jaar in het bezit!

  • Promotionele producten bereiken meer mensen dan radio of TV - 88% bereik per dag!

  • 73% van de consumenten wordt bij aankoopbeslissing beinvloed door een promotioneel product!

© 2020 Platform Promotional Products, Postbus 2047, 4205 AA GORINCHEM | Website realisatie: Moodles webdesign