PPP Header advertenties

Deelname aan promotiecampagnes

Webtool verruiming WKR

PPP heeft exclusief voor de leden een webtool in de vorm van een animatie ontwikkeld, die laat zien wat de verruiming van de WKR voor de branche kan betekenen. De PPP animatie geeft in 45 seconden glashelder uitleg aan de verruiming van de WKR en attendeert op de extra mogelijkheden om werknemers – aan het einde van het jaar – ruimhartiger te belonen. Het is voor PPP leden een handig en efficiënt hulpmiddel om extra omzet te genereren.

Via de ledenzone zijn de speciale versies te downloaden. Klik hier voor de algemene PPP Versie.

Ook is via het PPP secretariaat een gepersonaliseerde webtool te bestellen, die in de aftiteling wordt voorzien van eigen bedrijfsgegevens en logo.

Toolkit

PPP heeft een landelijke reclamecampagne ontwikkeld met de slogan: Promotionele Producten maken merken sterker. Binnen de campagne is voor PPP leden een speciale toolkit ontwikkeld om eenvoudig in te kunnen haken op deze professionele campagne. In deze toolkit zijn marketingmaterialen opgenomen, zoals (online) advertentiemateriaal, banners en een promotiefilm waarmee de leden zichtbaar en herkenbaar (met eigen identiteit) kunnen inspelen op deze professionele campagne. Meer informatie over het bestellen van deze toolkit vindt u door in te loggen op het speciale ledengedeelte. of neem contact op met het secretariaat.

Eind goed, alles goed

Om het belang van het waarderen van medewerkers met een kerstpakket te onderstrepen is de landelijke promotiecampagne ‘Eind goed, alles goed’ ontwikkeld. Binnen deze campagne zijn verschillende marketingactiviteiten, zoals adverteren op reclamemasten langs druk bereden snelwegen in ons land en achterop vrachtwagens, uitgevoerd. Voor deze campagne is een speciale website Eind goed, alles goed ontwikkeld, waar alle aanbieders handig op te vinden zijn. Ook heeft er onder de noemer de impact van het kerstpakket een ludieke guerrilla marketing actie plaatsgevonden toen ABN Amro besloot om haar medewerkers niet langer te waarderen met een kerstpakket.

Week van het Promotionele Product

PPP organiseert samen met haar leden de ‘Week van het Promotionele Product’. Ook tijdens dit evenement staat de rol van promotionele producten centraal.