shutterstock_213330322

Young Professionals

Waarom Young Professionals?

Het vernieuwen en verjongen van de branche.

De uitdagingen die er liggen moeten aangepakt worden op een manier waarin de volgende generatie zich kan vinden en dit wil en kan verder brengen en zo de branche toekomstbestendig te maken.

Op deze manier maken en houden we de branche aantrekkelijk voor jonge creatieve ondernemende mensen en kan de branche blijven ontwikkelen en verder professionaliseren

De Young Professionals kunnen zelf activiteiten ontwikkelen die ervoor zorgen dat de jonge werkende in onze branche zich thuis voelen en in de branche verder willen en dat er nieuwe jonge instroom op gang komt die de oude garde kan opvolgen op een manier die toekomstbestendig is.

Als jonge vakgenoot wil je graag alles uit jezelf halen en tegelijkertijd heb je de behoefte aan netwerken en brainstormen.

Wat brengt het je?

Goede redenen om deel te nemen aan de Young Professional groep zijn;

*Netwerk: Breid je netwerk uit door je aan te sluiten bij de Young Professionals. Ontmoet elkaar en leer van elkaar.

*Ontwikkeling: Werk aan je professionele én persoonlijke ontwikkeling tijdens de speciale opleidingen/events

*Events: Wij organiseren per jaar 1 of 2 Young Professional Events. Deze events worden georganiseerd door de Young Professionals zelf. Bijvoorbeeld een kijkje in de keuken bij een supplier die laat iets zien over de productontwikkeling van een merk, een marketeer die laat zien hoe hij meet wat het effect is van de promotiematerialen tijdens een campagne of een inkoper die je actief aan het werk zet.

Wat zijn de basisvoorwaarden om lid te worden?

- Je bent tussen de 18-35 jaar en je hebt bij voorkeur een opleiding aan de PPP Academy afgerond.

Meld je gratis aan om bij de club van de Young Professionals te horen.